Stasion Semarang Poncol

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Semarang Poncol
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun SMC.png
  • Singgetan: SMC
  • Nomor: 2520
Stasiun SMC 2020.jpg
Stasion Semarang Poncol ditempo ti hareup, 2020
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KotaSemarang
KacamatanSemarang Utara
KalurahanPurwosari
AlamatJalan Imam Bonjol
Kodeu pos50172
Koordinat6°58′23″S 110°24′53″E / 6.973169°S 110.414732°E / -6.973169; 110.414732Koordinat: 6°58′23″S 110°24′53″E / 6.973169°S 110.414732°E / -6.973169; 110.414732
Sajarah
Dibuka6 Agustus 1914
Ngaran saméméhnaStasiun Station Semarang SCS, Semarang-West, Pontjol Semarang
Ngaran séjénStasion Poncol
Operator kahijiSemarang-Cheribon Stoomtram Maatschappij
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi IV Semarang
Kelas stasion[1]Badag tipeu B
Tingkat kaluhuran+3 m
Perenahna[2]
LayananJayabaya, Ciremai, Kamandaka, Joglosemarkerto, Kertajaya, Tawang Jaya (régulér, tambahan, dan prémium), Maharani, Ambarawa Éksprés, Kaligung, Blora Jaya, Kedung Sepur, angkutan peti kemas/kontainer, angkutan Semen Tiga Roda, dan karéta api semen campuran
Pamesenan tikétSistem tikét onlén, ngalayanan pamesenan langsung sarta ngarobah/ngabedokeun tikét di lokét. Aya fasilitas ala bandara mangrupa check-in mandiri pikeun nyitak boarding pass khusus keberangkatan KA jarak jauh/menengah.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur9 (jalur 4 jeung 5: sepur lempeng)
Jumlah péronHiji péron sisi jeung tilu péron pulo anu sarua-rua rada jangkung
ArsitékHenri Maclaine Pont
Tipeu pasinyalan
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya Aréa ngaroko: Aya, di jero aréa stasion
Fasilitas difabel: ? Toilét: Aya
Boarding pass: Aya, kajaba ti karéta lokal
Layanan pelanggan: Aya Galéri ATM: Aya
Parkir sapédah: ? Tempat ibadah: Aya
Lokasi dina peta
Lua error in Modul:Location_map at line 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Kota Semarang" nor "Template:Location map Kota Semarang" exists.

Stasion Semarang Poncol (SMC) atawa anu disebut ogé Stasion Poncol (Basa Jawa: ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀ꦱꦼꦩꦫꦁꦥꦺꦴꦚ꧀ꦕꦺꦴꦭ꧀) nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu B anu perenahna di Purwosari, Semarang Utara, Kota Semarang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +3 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi IV Semarang sarta mangrupa stasion kadua panggedéna di Kota Semarang saenggeus Stasion Tawang.

Stasion ieu jadi tempat pangeureunan sabagian karéta api panumpang kelas ékonomi sarta komuter di Semarang. Ampir kabéh KA barang anu ngaliwat di jalur rél pantura eureun di ieu stasion, iwal ti KA parsel ONS anu bongkar muat barangna dilayanan di Stasion Tawang. Stasion Poncol kungsi jadi salah sahiji tempat dialihkeunna karéta aun eureun di Semarang salian ti Stasion Alastua nalika Stasion Tawang kacaahan.

Sajarah[édit | édit sumber]

Stasion Semarang Poncol saenggeus dibuka taun 1914, kamungkinan ieu dipoto di taun 1915-1920

Semarang-Cheribon Stoomtram Maatschappij (SCS) diadegkeun di taun 1895 sarta meunang konsési ijin ti Pamaréntah Kolonial Hindia Walanda pikeun ngawangun jalur karéta api ti Semarang ka Cirebon. Ieu pausahaan boga kantor di Tegal, sarta mimiti ngawangun jalur karéta api di taun 1895 nepi ka bérésna di taun 1897. SCS fokus kana ngakut panumpang jeung barang (hususna gula, minyak bumi, jeung pupuk) di lintas Semarang–PekalonganTegalCirebon.[4][5]

Pikeun ngurangan panumpukan panumpang jeung barang di Semarang, butuh stasion anu gedé. SCS boga stasionna sorangan, nyaéta Semarang SCS atawa Semarang-West; ogé di Cirebon, aya Cirebon SCS. Wangunan Stasion Semarang SCS anu ayeuna ieu diresmikeun tanggal 6 Agustus 1914[6] dirancang ku arsiték Henri Maclaine Pont, saurang arsiték Walanda. Stasion ieu diwangun pikeun ngaganti fungsi Stasion Pendrikan anu geus aya ti heula. Henteu saperti karya Pont anu munggaran (Kantor SCS Tegal—anu teu boga kaistiméwaan nanaon tina arsitékturna), karya Pont anu ieu kungsi milu kana forum internasional Paris Exposition di Prancis, 1925.[7] Dahulu stasion ini terpisah jalur relnya dengan Stasion Semarang Tawang pada jarak sejauh 2,5 km.[8]

Saenggeus Djawatan Karéta Api ngadata stasion-stasion di Indonésia taun 1950-an, Stasion Semarang-West ieu tuluy dingaranan Semarang Poncol.[9]

Wangunan jeung tata letak[édit | édit sumber]

Émplasemén Stasion Semarang Poncol nalika karéta api Argo Muria ngaliwat, Juni 2017

Stasion Semarang Poncol miboga salapan jalur karéta api kalawan jalur 1-3 anu geus dikanopian/overcapping. Mimitina, jalur 4 mangrupa sepur lempeng. Saenggeus jalur ganda antara ieu stasion ka arah wétan nepi ka Stasion Tawang resmi dioperasikeun di awal Pébruari 2014[10] sarta ka arah kulon nepi Stasion Jerakah di ahir Maret 2014[11], tata letak jalur di stasion ieu dirombak saeutik sarta jalur 5 ogé jadi sepur lempeng.

Di beulah kalér-wétan jeung kidul-kulon, naratay aya Dipo lokomotip jeung Dipo karéta api anu dipaké pikeun nyimpen sarta ngarawat lokomotip jeung karéta panumpang anu tungtung lalampahanna di Kota Semarang. Wangunan stasion ieu geus babaraha kali dirénovasi anu matak wangunna geus béda tina bentuk asalnya pas jaman Belanda baréto.

Di taun 2019, sistem pasinyalan éléktrik anu heubeul di ieu stasion geus diganti ku anu anyar produksi PT Len Industri.

Ciri has[édit | édit sumber]

Ciri has anu dipiboga ieu stasion nyaéta disetélna lagu Caping Gunung unggal aya karéta api anu rék datang, saacan dirobah jadi instrumental Gambang Semarang, sarua saperti stasion kelas badag di Daop IV Semarang lianna. Galat skrip: tidak ada modul tersebut "Listen".

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Panumpang[édit | édit sumber]

Kelas campuran[édit | édit sumber]

Kelas ékonomi prémium[édit | édit sumber]

Kelas ékonomi plus[édit | édit sumber]

Kelas ékonomi[édit | édit sumber]

Tawang Jaya, jurusan Jakarta

Komuter éksekutip[édit | édit sumber]

Kedung Sepur, jurusan Ngrombo

Barang[édit | édit sumber]

Pasalingsingan antar karéta[édit | édit sumber]

KA Kaligung jurusan Tegal (KA 275) pasalingsingan jeung KA Brantas jurusan Blitar (KA 118) anu ngaliwat langsung.

Jadwal karéta api[édit | édit sumber]

Ieu jadwal karéta api panumpang anu eureun di Stasion Semarang Poncol per 1 April 2020 (révisi Gapéka 2019).

  • KA Régulér
No. KA KA Jurusan Kelas Nepi Indit
155/154 Ciremai Semarang Tawang (SMT) Éksekutip & Bisnis 01.29 01.33
255A Kertajaya Jakarta Pasar Senén (PSE) Ékonomi Prémium 01.34 01.49
271 Kaligung Cirebon Prujakan (CNP) Ékonomi Plus - 05.00
352 Kedung Sepur Ngrombo (NBO) Komuter Éksekutip - 06.20
149/152 Ciremai Cikampék (CKP) nyambung ka Bandung Hall (BD) Éksekutip & Bisnis 06.37 06.41
330 Tawang Jaya Semarang Poncol (SMC) Ékonomi 06.48 -
280 Kaligung Ékonomi Plus 07.21 -
281 Blora Jaya 07.29 -
268 Ambarawa Éksprés Surabaya Pasarturi (SBI) - 08.00
193/194/195 Joglosemarkerto Tegal (TG) nyambung ka Solo Balapan (SLO)-Semarang Tawang (SMT) Éksekutip & Ékonomi Plus 08.16 08.24
279 Kaligung Brebes (BB) Ékonomi Plus - 08.50
187/188 Kamandaka Semarang Tawang (SMT) Éksekutip & Ékonomi Plus 09.25 09.31
265 Maharani Semarang Poncol (SMC) Ékonomi Prémium 10.42 -
189/190 Kamandaka Tegal (TG) nyambung ka Purwokerto (PWT) Éksekutip & Ékonomi Plus 11.07 11.11
351 Kedung Sepur Semarang Poncol (SMC) Komuter Éksekutip 11.43 -
266 Maharani Surabaya Pasarturi (SBI) Ékonomi Prémium - 11.50
272 Kaligung Semarang Poncol (SMC) Ékonomi Plus 12.36 -
262 Tawang Jaya Prémium Semarang Tawang (SMT) Ékonomi Prémium 13.22 13.28
329 Tawang Jaya Jakarta Pasar Senén (PSE) Ékonomi - 13.25
273 Kaligung Tegal (TG) Ékonomi Plus - 13.50
354 Kedung Sepur Ngrombo (NBO) Komuter Éksekutip - 14.10
199/200/201 Joglosemarkerto Solo Balapan (SLO) nyambung ka Yogyakarta Tugu (YK) Éksekutip & Ékonomi Plus 14.31 14.43
278 Kaligung Semarang Poncol (SMC) Ékonomi Plus 14.50 -
151/150 Ciremai Semarang Tawang (SMT) Éksekutip & Bisnis 15.42 15.46
277 Kaligung Tegal (TG) Ékonomi Plus - 16.35
267 Ambarawa Éksprés Semarang Poncol (SMC) 17.49 -
353 Kedung Sepur Komuter Éksekutip 18.40 -
116/113 Jayabaya Jakarta Pasar Senén (PSE) Éksekutip & Ékonomi Plus 18.52 19.07
282 Blora Jaya Cepu (CU) Ékonomi Plus - 18.55
274 Kaligung Semarang Poncol (SMC) 19.05 -
153/156 Ciremai Cikampék (CKP) nyambung ka Bandung Hall (BD) Éksekutip & Bisnis 19.17 19.22
275 Kaligung Tegal (TG) Ékonomi Plus - 19.55
261 Tawang Jaya Prémium Jakarta Pasar Senén (PSE) Ékonomi Prémium 20.22 20.26
197/198 Kamandaka Tegal (TG) nyambung ka Purwokerto (PWT) Éksekutip & Ékonomi Plus 20.37 20.40
256A Kertajaya Surabaya Pasarturi (SBI) Ékonomi Prémium 20.47 21.01
191/192 Joglosemarkerto Solo Balapan (SLO) Éksekutip & Ékonomi Plus 21.39 21.48
276 Kaligung Semarang Poncol (SMC) Ékonomi Plus 21.57 -
114/115 Jayabaya Surabaya Pasarturi (SBI) nyambung ka Malang Kotabaru (ML) Éksekutip & Ékonomi Plus 23.23 23.36
  • KA Tambahan (beroperasi nalika usum lebaran jeung natal-pabaru; kadang og;e pas poé peré nasional atawa tungtung minggu anu tangtu)
No. PLB KA Jurusan Kelas Nepi Indit
7022 Tawang Jaya Tambahan Semarang Poncol (SMC) Ékonomi Plus 06.02 -
7021 Jakarta Pasar Senén (PSE) - 09.20

Galeri[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. Sugiana, A.; Lee, Key-Seo; Lee, Kang-Soo; Hwang, Kyeong-Hwan; Kwak, Won-Kyu (2015). "Study on Interlocking System in Indonesia". Nyeondo Hangugcheoldohaghoe Chungyehagsuldaehoe Nonmunjib (Korean Society for Railway) (46). https://pdfs.semanticscholar.org/beab/714af554a793a1ddb3e041eaee31fa02a4b9.pdf. 
  4. Semarang-Cheribon Stoomtram Maatschappij (1917). Verslag - SCS - 1916. Semarang-Cheribon Stoomtram Maatschappij. 
  5. R., Knight, G. (2013). Commodities and colonialism : the story of Big Sugar in Indonesia, 1880-1942. Leiden: Brill. ISBN 9004250514. OCLC 847623409. 
  6. "Semarang-Cheribon Stoomtram-Mij advertentie". Het nieuws van den dag voor Nederlandsch-Indië. Citakan:ISO date/fr1. https://www.delpher.nl/nl/kranten/view?query=+station+semarang-west&coll=ddd&page=1&facets%5Bperiode%5D%5B%5D=1%7C20e_eeuw%7C1910-1919%7C&identifier=ddd:010167761:mpeg21:a0089&resultsidentifier=ddd:010167761:mpeg21:a0089 
  7. Priyotomo, Josef (1988). Pasang-surut arsitektur di Indonesia. Surabaya: Ardjun. 
  8. Nusantara., Tim Telaga Bakti; Indonesia., Asosiasi Perkarétaapian (1997). Sejarah perkarétaapian Indonesia (Cet. 1 ed.). Bandung: Angkasa. ISBN 9796651688. OCLC 38139980. 
  9. "A Haltenamen op Naam" (PDF). Diakses tanggal 4 Januari 2018. 
  10. Laeis, Zuhdiar (2014-02-07). "Jalur Ganda KA Stasion Poncol-Tawang Dioperasikan". Kantor Berita Antara. https://jateng.antaranews.com/berita/91820/jalur-ganda-ka-stasion-poncol-tawang-dioperasikan. Diakses pada 2020-04-18 
  11. Faisol, Edi (2014-03-28). "Jalur Rel Karéta Ganda Tegal-Bojonegoro Rampung". Tempo.co. https://bisnis.tempo.co/read/566116/jalur-rel-karéta-ganda-tegal-bojonegoro-rampung. Diakses pada 2020-04-18 

Tutumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Jalur karéta api Tegal-Brumbung
Stasion saméméhna:
Stasion Jerakah
Stasion saenggeusna:
Stasion Semarang Tawang