Karéta api Kamandaka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kamandaka
Informasi
Sistem Karéta api lokal jarak manengah
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 5 Purwokerto
Stasion terminus Stasion Purwokerto
Stasion Semarang Tawang
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi V Purwokerto
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam

Karéta api Kamandaka nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Purwokerto - Stasion Semarang Tawang.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi V Purwokerto[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Kamandaka dijalankeun 6 kali dina sapoé.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta Api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Kamandaka (id) diakses tanggal 2 Februari 2016
  2. Jadwal KA Kamandaka (id) diakses tanggal 2 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg