Lokomotip

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Lokomotip diesel hidraulik seri BB304

Lokomotip atawa anu mindeng disebut hulu karéta nyaéta bagéan tina rangkéan karéta api anu maké mesin pikeun ngagerakkeun karéta api.[1] Biasana lokomotip aya panghareupna dina rangkéan karéta api.[1] Operator tina lokomotif disebut masinis.[1] Masinis ngajalankeun karéta api dumasar paréntah ti pangatur perjalanan kereta api ngaliwatan sinyal anu aya di sisi jalur rél.[1]

Rupa-rupa lokomotip dumasar mesin anu ngagerakkeun[édit | édit sumber]

  • Lokomotip uap
  • Lokomotip diesel éléktrik
  • Lokomotip diesel hidraulik
  • Lokomotip listrik[1]

Rupa-rupa lokomotip dumasar jenis roda[édit | édit sumber]

Rupa-rupa lokomotip dumasar konfigurasi sumbu/ as roda lokomotif[2]:

  • 1. kode B hartina lokomotip anu maké 2 roda penggerak ataéa Bo-Bo
Misal Lokomotip Uap Taun 1898: Seri B Bristol[2]
  • 2. kode C hartinya lokomotip anu maké 3 roda penggerak atawa Co-Co
Misal Lokomotip Uap Taun 1905: Seri C Birmingham[2]
  • 3. kode BB hartina lokomotip bergandar 2 2 jadi maké roda penggerak 4 as roda atawa boga 8 roda
Misal Lokomotip Uap Taun 1920: Seri BB Manchester[2]
  • 4. kode CC hartina lokomotip bergandar 3 3 jadi total penggerakna aya 6 as roda atawa boga 12 roda.
Misal Lokomotip Uap Taun 1930: Seri CC Manchester[2]
  • 5. kode D hartina lokomotip bergandar 4 loko jenis ieu biasana ngan boga gandar tunggal antukna total penggerakna aya 4 as roda jeung jumlah roda 8.
Misal Lokomotip Uap Taun 1954: Seri D54 Krupp Liepzig.[2]

Rupa-rupa lokomotip anu aya di Indonésia[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f (en)"How Payload Works". Auto.howstuffworks.com. Diakses tanggal 2016-01-27. 
  2. a b c d e f (id) Arti Nomor Lokomotif Diesel [1] Diakses tanggal 27 Januari 2016


Jreast e257 door.jpg