Lokomotip

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lokomotip diesel hidraulik seri BB304

Lokomotip atawa anu mindeng disebut hulu karéta nyaéta bagéan tina rangkéan karéta api anu maké mesin pikeun ngagerakkeun karéta api.[1] Biasana lokomotip aya panghareupna dina rangkéan karéta api.[1] Operator tina lokomotif disebut masinis.[1] Masinis ngajalankeun karéta api dumasar paréntah ti pangatur perjalanan kereta api ngaliwatan sinyal anu aya di sisi jalur rél.[1]

Rupa-rupa lokomotip dumasar mesin anu ngagerakkeun[édit | édit sumber]

  • Lokomotip uap
  • Lokomotip diesel éléktrik
  • Lokomotip diesel hidraulik
  • Lokomotip listrik[1]

Rupa-rupa lokomotip dumasar jenis roda[édit | édit sumber]

Rupa-rupa lokomotip dumasar konfigurasi sumbu/ as roda lokomotif[2]:

  • 1. kode B hartina lokomotip anu maké 2 roda penggerak ataéa Bo-Bo
Misal Lokomotip Uap Taun 1898: Seri B Bristol[2]
  • 2. kode C hartinya lokomotip anu maké 3 roda penggerak atawa Co-Co
Misal Lokomotip Uap Taun 1905: Seri C Birmingham[2]
  • 3. kode BB hartina lokomotip bergandar 2 2 jadi maké roda penggerak 4 as roda atawa boga 8 roda
Misal Lokomotip Uap Taun 1920: Seri BB Manchester[2]
  • 4. kode CC hartina lokomotip bergandar 3 3 jadi total penggerakna aya 6 as roda atawa boga 12 roda.
Misal Lokomotip Uap Taun 1930: Seri CC Manchester[2]
  • 5. kode D hartina lokomotip bergandar 4 loko jenis ieu biasana ngan boga gandar tunggal antukna total penggerakna aya 4 as roda jeung jumlah roda 8.
Misal Lokomotip Uap Taun 1954: Seri D54 Krupp Liepzig.[2]

Rupa-rupa lokomotip anu aya di Indonésia[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f (en)"How Payload Works". Auto.howstuffworks.com. Diakses tanggal 2016-01-27. 
  2. a b c d e f (id) Arti Nomor Lokomotif Diesel [1] Diakses tanggal 27 Januari 2016


Jreast e257 door.jpg