Stasion Semarang Tawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, punten tong waka diédit atawa dirobah eusina.
Stasion Semarang Tawang
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun SMT.png
  • Singgetan: SMT
  • Nomor: 2530
Semarang Tawang 2019.jpg
Stasion Semarang Tawang dina poe sore
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KotaSemarang
KacamatanSemarang Utara
KalurahanTanjung Mas
AlamatJalan Taman Tawang 1
Kodeu pos50174
Koordinat6°57′52″S 110°25′40″E / 6.9643838°S 110.4278219°E / -6.9643838; 110.4278219Koordinat: 6°57′52″S 110°25′40″E / 6.9643838°S 110.4278219°E / -6.9643838; 110.4278219
Sajarah
Dibuka1 Juni 1914 (1914-06-01)
Ngaran saméméhnaStasiun Station
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi IV Semarang
Kelas stasion[1]Badag tipeu A
Tingkat kaluhuran+2 m
Perenahna[2]km 0+000 lintas Semarang Tawang-:
LayananArgo Bromo Anggrék, Argo Muria (réguler & fakultatip), Argo Sindoro (réguler & fakultatip), Bangunkarta, Sembrani (réguler, fakultatif, & tambahan), Brantas (réguler & tambahan), Harina, Gumarang, Dharmawangsa (réguler & tambahan), Ciremai, Kamandaka, Joglosemarkerto, Majapahit, Kertajaya (réguler & tambahan), Tawang Jaya Prémium, Menoréh, Maharani, Ambarawa Éksprés, Blora Jaya, Matarmaja (réguler & tambahan), Kedung Sepur, jeung Parcel ONS
Pamesenan tikétSistem tiket onlén, ngalayanan panjualan jeung pamesanan langsung sareng pambatalan di lokét. Aya fasilitas ala bandara nyaéta check-in jeung cetak boarding pass, husus karéta api jarak jauh jeung manengah.
Operasi
  Stasion saméméhna     Layanan lokal KAI     Station sanggeusna  
Citakan:Layanan lokal KAI lines
Semarang Poncol–Ngrombo, p.p.
Citakan:Layanan lokal KAI lines
Semarang Poncol–Cepu, p.p.
  Antarmoda pangrojong  
  Stasion saméméhna     TransSemarang     Station sanggeusna  
Citakan:TransSemarang lines
Citakan:TransSemarang lines
Citakan:TransSemarang lines
Citakan:TransSemarang linesTungtung
Citakan:TransSemarang lines
Citakan:TransSemarang lines
  Stasion saméméhna     Transjateng     Station sanggeusna  
Citakan:Transjateng linesTungtung
Citakan:Transjateng lines
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur8 (jalur 4 jeung 5: sepur lurus)
Jumlah péron3 (hiji péron sisi jeung dua péron pulau anu saurua leutik)
Tipeu pasinyalan
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Ya Aréa ngaroko: Aya
Fasilitas difabel: ? Toilét: Aya
Boarding pass: Ya, iwal KA lokal jeung komutér non komérsial ngagunakeun tikét thermal
Layanan pelanggan: Aya Galéri ATM: Aya
Parkir sapédah: ? Tempat ibadah: Aya

Stasion Semarang Tawang (SMT) atawa kadang disebut ogé Stasion Tawang (Aksara Sunda Baku: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮞᮨᮙᮛᮀ ᮒᮝᮀ; Basa Jawa: ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀​ꦱꦼꦩꦫꦁ​ꦠꦮꦁ , Sêtasiyun Semarang Tawang) nyaéta stasion kelas badag tipeu A di Tanjung Mas, Semarang Utara, Semarang. Stasion anu perenahna dina kaluhuran +2 métér ieu mangrupa stasion panggedena anu kaasup pangelolaan PT Kereta Api Indonesia (Persero) Daérah Operasi IV Semarang sakaligus stasion panggedena di Kota Semarang jeung Jawa Tengah bagian kalér. Ngaran "Tawang" dicokot ti nama kampung di dekeutt stasion ini, nyaéta Tawangsari.

Pererahna stasion ieu teu jauh ti pusat kota, kurang lewih 5 kilométér. Stasion ieu ogé teu jauh ti objek wisata Kota Lama jeung Pasar Johar.

Sajarah[édit | édit sumber]

Hall Stasion Semarang Tawang dina zaman NIS.

Dina taun 1911, Nederlands-Indische Spoorweg Maatschappij mulai nyusun masterplan anyar kanggo sistem parkarétaapian di jalur karéta api segmen Semarang–Solo–Yogyakarta anu saméméhna diresmikeun dina taun 1873. Hal ieu disababkeun Stasion Samarang NIS—stasion hiji-hijina di Indonésia—anu dina génép taun saméméhna ditutup, geus teu mungkinkeun deui dioperasikeun kalawan stasion puséur NIS lamun Semarang dilanda ku banjir rob.

Kalawan akhir masterplan éta, NIS mulai ngawangun stasion karéta api anyar di Tawang, anu mulai diwangun dina kaping 29 April 1911.[4] Wangunan stasion ieu réngsé sareng diresmikeun dina tanggal 1 Juni 1914 jeung angsung dianggo ngagentos Stasion Samarang NIS anu sok tenggelam lamun cai Laut Jawa ngalaman pasang.[5]

Mesti éta, dina taun-taun ieu stasion ampir sering tengetan cai rob sahingga jangkungna stasion turun ka 0 m. Hal ieu sabab ombak luhur laut Jawa dicampur sareng cai hujan sareng limbah cai asalna tina saluran cai di kota Semarang. Ku sabab éta, Pamaréntah Kota Semarang dina taun 1998-2000 didirikan polder bentuk kolam renang raksasa anu dilengkepan pompa. Tempatna perenahna langsung di payuneun stasion ieu.[6][7]

Wangunan jeung tata letak[édit | édit sumber]

Ruang tunggu VIP di Stasion Tawang dina zaman NIS

Wangunan luar stasion ieu masih tetep ngagunakeun wangunan Walanda heubeul. Stasion ieu ngagaduhan dalapan jalur karéta. Garis 1 (pangpanjangna) kanggo tempat-tempatana karéta jarak jauh atanapi sedeng anu bakal ditumpang panumpang di stasion ieu; jalur 2 pikeun karéta eureun upami dina jalur 1 sareng 3 aya karéta anu eureun; jalur 3 pikeun kadatangan sareng miang karéta jarak panjang sareng sedeng anu eureun di stasion ieu ogé pikeun parkir sareng persiapan kanggo kaberangkatan KA Argo Muria, Argo Sindoro, Menoréh (biasana, tilu karéta dilangsirkeu dina jalur 1 kanggo kaberangkatan), Tawang Jaya Prvmium jeung Joglosemarkerto; jalur 4 kalawan sepur lurus kahiji pikeun liwatan langsungna KA boh ti wétan boh ti kulon; jalur 5 sebagai sepur lurus kedua khusus untuk kedatangan dan keberangkatan KA komuter; jalur 6 untuk persilangan KA; serta jalur 7 dan 8 (jalur buntu) digunakan sebagai parkir gerbong yang sedang tak terpakai dan tempat untuk pencucian KA.

Stasiun ini merupakan stasiun yang sangat sibuk karena hampir semua kereta penumpang yang melintasi jalur utara berhenti di sini. Hanya KA Jayabaya dan angkutan barang selain parcel ONS saja yang tidak berhenti di stasiun ini.

Meskipun sebagai stasiun besar, stasiun ini masih menggunakan peron rendah pada seluruh jalurnya. Peron tinggi hanya ada di jalur 1 dan digunakan untuk mempermudah akses naik/turun penumpang pada kereta api dengan rangkaian panjang serta untuk mengakomodasi penumpang difabel,[8] seperti Gumarang, Kertajaya, dan Maharani. Hal ini karena ada 4-5 kereta yang tidak terjangkau peron sebelum renovasi.

Ciri khas lain yang dimiliki oleh stasiun ini adalah diputarkannya lagu instrumental berjudul Gambang Semarang—yang dimainkan dalam bentuk ansambel jazz—untuk menandai kereta akan datang, tidak seperti kebanyakan stasiun kereta lainnya di Indonesia yang memakai nada "Westminster Quarters" sebagai penanda kedatangan kereta. Selain itu, di polder depan bangunan stasiun ini terdapat monumen lokomotif D301 59 yang dihiasi dengan lampu berwarna-warni dan air mancur menari (dancing fountain) di sekelilingnya.[9][10]


Salah ngutip: Ditemukan tag <ref> untuk kelompok bernama "catatan", tapi tidak ditemukan tag <references group="catatan"/> yang berkaitan, atau </ref> penutup tidak ada

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. Sugiana, A.; Lee, Key-Seo; Lee, Kang-Soo; Hwang, Kyeong-Hwan; Kwak, Won-Kyu (2015). "Study on Interlocking System in Indonesia". Nyeondo Hangugcheoldohaghoe Chungyehagsuldaehoe Nonmunjib (Korean Society for Railway) (46). 
  4. Kompas., Penerbit Buku ([2008]). Ekspedisi Anjer-Panaroekan : laporan jurnalistik Kompas : 200 tahun Anjer-Panaroekan, jalan untuk perubahan. Jakarta: Penerbit Buku Kompas. ISBN 9797093913. OCLC 298706775. 
  5. 1895-1963., Liem, Thian Joe, (2004). Riwayat Semarang (Cet. 2 ed.). Jakarta: Hasta Wahana. ISBN 9789799695215. OCLC 60326750. 
  6. Lida., Schelwald-van der Kley, (2009). Water, a way of life : sustainable water management in a cultural context. Boca Raton [Fla.]: CRC Press. ISBN 0203872363. OCLC 316028315. 
  7. "Bernostalgia dengan Semarang Tempo Dulu di Stasiun dan Polder Tawang | Hello SEMARANG" (dalam bahasa id). Hello SEMARANG. Citakan:ISO date/en. http://hellosemarang.com/bernostalgia-dengan-semarang-tempo-dulu-di-stasiun-dan-polder-tawang/. Diakses pada 3 Januari 2018 
  8. Syamsuddin, M. (2011-10-26). "Aspek Yuridis Pembangunan Peron Tinggi di Stasiun sebagai Sarana Perlindungan Hukum Konsumen". {{{booktitle}}}, 345-352. id.
  9. "Monumen Lokomotif D 301 59 dan Dancing Fountain Percantik Kota Lama Semarang". kai.id. Diakses tanggal 2019-03-31. 
  10. nugroho (2019-03-27). "Lokomotif D 301 59 Telah Purna Tugas, Monumen Dibuat di Semarang". Semaranginside.com (dalam en-US). Diakses tanggal 2019-03-31.