Karéta api Kedungsepur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Karéta api Kedung Sepur)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedungsepur
Informasi
Sistem Karéta api komuter
Kelas Éksekutip komuter
Status Beroperasi
Lokal Daop 4 Semarang
Stasion terminus Stasion Semarang Poncol
Stasion Ngrombo
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi IV Semarang
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 70-90 km/jam

Karéta api Kedungsepur nyaéta karéta api éksekutip komuter anu ngalayanan rute Stasion Semarang Poncol - Stasion Ngrombo.[1] Karéta ieu maké rangkéan urut Karéta api Prambanan Éksprés.[1] Karéta ieu mangrupa karéta api komuter hiji-hijina anu beroperasi di Daérah Operasi IV Semarang.[1] Karéta ieu dijalankeun 4 kali dina sapoé.[2] Harga tikétna Rp10.000,00.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Kedung Sepur (id) diakses tanggal 9 Februari 2016
  2. Jadwal KA Kedung Sepur (id) diakses tanggal 9 Februari 2016
KA Galunggung Nagreg.jpg