Karéta api Kedungsepur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedungsepur
Informasi
Sistem Karéta api komuter
Kelas Éksekutip komuter
Status Beroperasi
Lokal Daop 4 Semarang
Stasion terminus Stasion Semarang Poncol
Stasion Ngrombo
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi IV Semarang
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 70-90 km/jam

Karéta api Kedungsepur nyaéta karéta api éksekutip komuter anu ngalayanan rute Stasion Semarang Poncol - Stasion Ngrombo.[1] Karéta ieu maké rangkéan urut Karéta api Prambanan Éksprés.[1] Karéta ieu mangrupa karéta api komuter hiji-hijina anu beroperasi di Daérah Operasi IV Semarang.[1] Karéta ieu dijalankeun 4 kali dina sapoé.[2] Harga tikétna Rp10.000,00.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Kedung Sepur (id) diakses tanggal 9 Februari 2016
  2. Jadwal KA Kedung Sepur (id) diakses tanggal 9 Februari 2016
KA Galunggung Nagreg.jpg