Karéta api Brantas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karéta Api Brantas
KA Brantas melewati Proyek DDT di Jatinegara.jpg
Karéta Api Brantas ngaliwatan Proyék DDT di Jatinégara
Informasi
Sistem Karéta api jarak jauh
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 7 Madiun
Stasion terminus Stasion Blitar
Stasion Pasar Senén
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VII Madiun
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 70-90 km/jam

Karéta api Brantas nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Blitar - Stasion Kediri - Stasion Semarang Tawang - Stasion Pasar Senén.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VII Madiun.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC201 atawa CC203
  • 6-8 karéta ékonomi (K3)
  • 1 karéta makan pembangkit (KMP3)
  • 1 karéta bahasi (B)[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Brantas diberangkatkeun ti Stasion Blitar beurang, nepi di Stasion Pasar Senén peuting, berangkat deui ti Pasar Senén soré, nepi di Stasion Blitar isuk.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali dina Wikipedia basa Indonesia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta Api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Brantas (id) diakses tanggal 2 Februari 2016
  2. Jadwal KA Brantas (id) diakses tanggal 2 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia


KA Galunggung Nagreg.jpg