Daérah Operasi VII Madiun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PT Kereta Api Indonesia (Persero)
Daérah Operasi VII Madiun
Logo PT KAI (Persero).svg
PT Kereta Api Indonesia (Persero)
Daérah Operasi VII Madiun
Kantor Daop/Divre
Provinsi Jawa Wétan
Kota Madiun
Kacamatan Manguharjo
Kalurahan Madiun Lor
Alamat Jalan Kompol Sunaryo
Kode pos 63122
Informasi séjén
Singgetan Daop/Divre MN
Stasion pangluhurna +116 m (Rejotangan)
Layanan Tingali di handap
Karakteristik jalur Sawaréh lintas datar
Wates kacepatan tertinggi nu diijinkeun 60-90 km/jam

Daérah Operasi VII Madiun atawa Daop VII MN atawa Daop 7 Madiun nyaéta Daérah Operasi PT Kereta Api Indonesia anu ngacakup wilayah Jawa Wétan bagian kulon.[1]

Di wilayah ieu ogé aya industri karéta api hiji-hiji na di Indonésia jeung di Asia Tenggara, nyaéta PT INKA Madiun.[1]

Karéta api[édit | édit sumber]

Karéta api anu dioperasikeun ku Daop 7 Madiun di antarana:[1]

  1. Karéta api Brantas
  2. Karéta api Kahuripan
  3. Karéta api Arjuna Éksprés (teu beropérasi)
  4. Karéta api Madiun Jaya Éksprés (teu beropérasi)
  5. Karéta api Krakatau Éksprés (ayeuna KA Singasari)

Lintas Operasi[édit | édit sumber]

Lintas teu beroperasi[édit | édit sumber]

Daptar dipo[édit | édit sumber]

  • Dipo lokomotip jeung karéta Madiun
  • Subdipo lokomotip jeung karéta Kertosono
  • Subdipo lokomotip jeung karéta Kediri[2]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Kereta Api Indonesia

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e Situs resmi PT Kereta Api Indonesia (id) diakses tanggal 11 Maret 2016
  2. Majalah KA Edisi Mei 2014


KA Galunggung Nagreg.jpg