Karéta api Madiun Jaya Éksprés

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Madiun Jaya Éksprés
Informasi
Sistem Karéta api lokal komuter KRDI (karéta rél diesel Indonésia)
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 7 Madiun
Stasion terminus Stasion Madiun
Stasion Yogyakarta
Operasi
Dibuka 2009
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VII Madiun
Karakter Lintas datar
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 70-90 km/jam

Karéta api Madiun Jaya Éksprés atawa karéta api Manja nyaéta karéta api lokal komuter anu ngalayanan rute Stasion Madiun - Stasion Yogyakarta.[1] Karéta ieu maké rangkéan KRDI (karéta rél diesel Indonésia).[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VII Madiun.[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Madiun Jaya diberangkatkeun ti Madiun isuk-isuk, nepi di Yogyakarta beurang, tuluy berangkat ka Solo Balapan, berangkat deui ka Yogyakarta, terus soréna berangkat ka Madiun.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d KA Madiun Jaya (id) diakses tanggal 5 Februari 2016
  2. Jadwal KA Manja (id) diakses tanggal 5 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg