Karéta api Arjuna Éksprés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arjuna Éksprés
Informasi
Sistem Karéta api lokal komuter KRDI (Karéta rél diesel Indonésia)
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 7 Madiun
Stasion terminus Stasion Madiun
Stasion Surabaya Gubeng
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VII Madiun
Karakter Lintas datar
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam

Karéta api Arjuna Éksprés nyaéta karéta api lokal komuter anu ngalayanan rute Stasion Madiun - Stasion Surabaya Gubeng.[1] Karéta ieu maké rangkéan KRDI (karéta rél diesel Indonésia).[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VII Madiun.[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Arjuna indit ti Madiun isuk-isuk, nepi di Surabaya beurang, indit deui ti Surabaya soré, nepi di Madiun peuting.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api Sarangan Éksprés

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Arjuna Ekspres (id) diakses tanggal 4 Februari 2016
  2. Jadwal KA Arjuna (id) diakses tanggal 4 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg