Karéta api Maharani

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maharani
250px
Karéta api Maharani
Informasi
Sistem Karéta api jarak manengah
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 8 Surabaya
Stasion terminus Stasion Surabaya Pasarturi
Stasion Semarang Poncol
Operasi
Dibuka 7 Pébruari 2014
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VIII Surabaya
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam
Titik pangluhurna ?

Karéta api Maharani nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Surabaya Pasarturi - Stasion Semarang Poncol.[1] Karéta ieu maké rangkéan Karéta api Kertajaya anu teu dipaké beurang.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VIII Surabaya.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Maharani indit ti Stasion Surabaya Pasarturi isuk-isuk, nepi di Stasion Semarang Poncol beurang, indit deui ti stasion Semarang Poncol beurang, nepi di stasion Surabaya Pasarturi soré.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api Kertajaya

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e Antara: PT KAI Daop 8 Surabaya luncurkan empat KA baru (id) diakses tanggal 18 Februari 2016
  2. Jadwal KA Maharani (id) diakses tanggal 19 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg