Karéta api Maharani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maharani
250px
Karéta api Maharani
Informasi
Sistem Karéta api jarak manengah
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 8 Surabaya
Stasion terminus Stasion Surabaya Pasarturi
Stasion Semarang Poncol
Operasi
Dibuka 7 Pébruari 2014
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VIII Surabaya
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam
Titik pangluhurna ?

Karéta api Maharani nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Surabaya Pasarturi - Stasion Semarang Poncol.[1] Karéta ieu maké rangkéan Karéta api Kertajaya anu teu dipaké beurang.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VIII Surabaya.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Maharani indit ti Stasion Surabaya Pasarturi isuk-isuk, nepi di Stasion Semarang Poncol beurang, indit deui ti stasion Semarang Poncol beurang, nepi di stasion Surabaya Pasarturi soré.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api Kertajaya

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e Antara: PT KAI Daop 8 Surabaya luncurkan empat KA baru (id) diakses tanggal 18 Februari 2016
  2. Jadwal KA Maharani (id) diakses tanggal 19 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg