Jalur karéta api Cirebon-Tegal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jalur karéta api Cirebon-Tegal
Informasi
Sistem Jalur karéta api rél beurat
Status Beroperasi
Stasion terminus Cirebon
Tegal
Operasi
Dipiboga ku Ditjen KA, Kemenhub RI
Operator PT Kereta Api Indonesia
Daérah Operasi III Cirebon
Daérah Operasi IV Semarang
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60 - 100 km/jam

Jalur karéta api Cirebon-Tegal nyaéta jalur karéta api utama di lintas kalér pulo Jawa. Jalur ieu enggeus mangrupa double track pikeun ngarojong kalancaran lalampahan karéta api. Jalur ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi III Cirebon jeung Daérah Operasi IV Semarang.

Jalur nu kahubung[édit | édit sumber]

Aktip[édit | édit sumber]

Daptar stasion jeung halteu[1][édit | édit sumber]

Katerangan:

  • Stasion gedé (kelas badag tipeu A/B/C) ditulis kandel.
  • Stasion manengah (kelas I/II) ditulis kandel-déngdék.
  • Stasion/halteu leutik (kelas III) ditulis biasa.
  • Stasion/halteu nu geus teu aktip ditulis déngdék

Cirebon-Losari[édit | édit sumber]

Losari-Tegal[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia


KA Galunggung Nagreg.jpg