Jalur karéta api Tegal-Prupuk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jalur karéta api Tegal-Prupuk
Informasi
Sistem Jalur karéta api rél beurat
Status Beroperasi
Stasion terminus Tegal
Prupuk
Jumlah stasion 3 (aktip)
Operasi
Dipiboga ku Ditjen KA, Kemenhub RI
Operator PT Kereta Api Indonesia
Daérah Operasi III Cirebon
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60 - 100 km/jam

Jalur karéta api Tegal-Prupuk nyaéta jalur karéta api cabang di lintas kalér pulo Jawa. jalur ieu masih mangrupa single track. Jalur ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Jalur ieu mangrupa jalur anu pangsepina di pulo Jawa. Ayeuna, ngan karéta api kétél, karéta api Kamandaka, jeung Karéta api Joglosemarkerto anu ngaliwatan ieu jalur.

Jalur nu kahubung[édit | édit sumber]

Daptar stasion jeung halteu[1][édit | édit sumber]

Katerangan:

  • Stasion gedé (kelas badag tipeu A/B/C) ditulis kandel.
  • Stasion manengah (kelas I/II) ditulis kandel-déngdék.
  • Stasion/halteu leutik (kelas III) ditulis biasa.
  • Stasion/halteu nu geus teu aktip ditulis déngdék

Tegal-Slawi[édit | édit sumber]

Slawi-Prupuk[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia


KA Galunggung Nagreg.jpg