Stasion Balapulang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Balapulang
  • Singgetan: BLP
  • Nomor: 2804
Stasiun Balapulang 2019.jpg
Stasion Balapulang, 2019, dipoto ti jero karéta api Joglosemarkerto.
LokasiJalan Stasion Balapulang
Balapulang Kulon, Balapulang, Tegal, Jawa Tengah, 52464
Indonésia
Luhur+90 m
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Letak ti pangkalkm 23+100 lintas Tegal-Slawi-Prupuk[1]
Jumlah jalur1
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[2]
Sejarah
Ditutup2012(?)
Layanan
-
Lokasi dina peta

Stasion Balapulang (BLP) nyaéta stasion karéta api nonaktip kelas III/leutik anu perenahna di Balapulang Kulon, Balapulang, Tegal. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +90 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Tegal-Prupuk
Stasion saméméhna:
Stasion Slawi
Stasion saenggeusna:
Stasion Margasari