Stasion Balapulang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Balapulang
  • Singgetan: BLP
  • Nomor: 2804
Stasiun Balapulang 2019.jpg
Stasion Balapulang, 2019, dipoto ti jero karéta api Joglosemarkerto.
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténTegal
KacamatanBalapulang
DésaBalapulang Kulon
AlamatJalan Stasion Balapulang
Kodeu pos52464
Sajarah
Ditutup2012(?)
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+90 m
Perenahna[2]km 23+100 lintas Tegal-Slawi-Prupuk
Layanan-
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur1

Stasion Balapulang (BLP) nyaéta stasion karéta api nonaktip kelas III/leutik anu perenahna di Balapulang Kulon, Balapulang, Tegal. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +90 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Tegal-Prupuk
Stasion saméméhna:
Stasion Slawi
Stasion saenggeusna:
Stasion Margasari
Stasiun Selatan Bandung.jpg