Stasion Margasari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Margasari
  • Singgetan: MGS
  • Nomor: 2804
Stasiun Margasari 2019.jpg
Stasion Margasari, 2019
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténTegal
KacamatanMargasari
DésaMargasari
Kodeu pos52464
Sajarah
Ditutup2012(?)
Ngaran saméméhnaStasiun Ma'rgasari[1]
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[2]III/leutik
Tingkat kaluhuran+50 m
Perenahna[3]km 32+500 lintas Tegal-Slawi-Prupuk
Layanan-
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur1

Stasion Margasari (MGS) nyaéta stasion karéta api nonaktip kelas III/leutik anu perenahna di Margasari, Margasari, Tegal. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +50 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Mimitina stasion ieu boga 2 jalur, ngan jalur 1 geus dibongkar.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Reitsma, S.A. (1928). Korte Geschiedenis der Nederlandsch-Indische Spoor- en Tramwegen. Weltevreden. 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  3. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Tegal-Prupuk
Stasion saméméhna:
Stasion Balapulang
Stasion saenggeusna:
Stasion Prupuk