Stasion Kudailé

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Kudailé
  • Singgetan: KDE
  • Nomor: 2808
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténTegal
KacamatanSlawi
DésaKudailé
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Tingkat kaluhuran+30 m
Layanan-

Stasion Kudailé nyaéta stasion karéta api nonaktip anu perenahna di Kudailé, Slawi, Tegal. Stasion ieu asup ka Daérah Operasi V Purwokerto.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia 7°11′6″S 109°0′45″E / 7.18500°S 109.01250°E / -7.18500; 109.01250

Jalur karéta api Tegal-Prupuk
Stasion saméméhna:
Stasion Banjaran (Tegal)
Stasion saenggeusna:
Stasion Slawi
Stasiun Selatan Bandung.jpg