Stasion Banjaran (Tegal)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Banjaran
  • Singgetan: BJN
  • Nomor: 2809
Stasiun Banjaran 2019.jpg
Stasion Banjaran, 2019
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténTegal
KacamatanAdiwerna
DésaAdiwerna
Sajarah
Ditutup2012 (?)
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+19 m
Perenahna[2]km 8+154 lintas Tegal-Slawi-Prupuk
Layanan-
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur1

Stasion Banjaran (BJN) nyaéta stasion karéta api nonaktip kelas III/leutik anu perenahna di Adiwerna, Adiwerna, Tegal. Stasion ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto.

Baheulana, stasion ieu boga 3 jalur karéta api. Ngan ayeuna, sakabéh rél, pasinyalan, jeung wésel dicarabutan.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia

Koordinat: 6°58′55″S 109°08′12″E / 6.9818703°S 109.1365582°E / -6.9818703; 109.1365582

Jalur karéta api Tegal-Prupuk
Stasion saméméhna:
Stasion Pagongan
Stasion saenggeusna:
Stasion Kudailé