Stasion Pagongan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Pagongan
  • Singgetan: PNG
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténTegal
KacamatanDukuhturi
DésaPepedan
Sajarah
Ditutup?
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Tingkat kaluhuran+10 m

Stasion Pagongan (PNG) nyaéta stasion karéta api nonaktip anu perenahna di Pepedan, Dukuhturi, Tegal. Wangunan stasion ieu geus dibongkar sarta nyésakeun péronna wungkul. Stasion ieu mangrupa stasion pangkalérna di Daérah Operasi V Purwokerto.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Tegal-Prupuk
Stasion saméméhna:
Stasion Tegal
Stasion saenggeusna:
Stasion Banjaran (Tegal)
Stasiun Selatan Bandung.jpg