Stasion Pagongan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Pagongan
  • Singgetan: PNG
LokasiPepedan, Dukuhturi, Tegal, Jawa Tengah,
Indonésia
Luhur+10 m
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Sejarah
Ditutup?
Lokasi dina peta

Stasion Pagongan (PNG) nyaéta stasion karéta api nonaktip anu perenahna di Pepedan, Dukuhturi, Tegal. Wangunan stasion ieu geus dibongkar sarta nyésakeun péronna wungkul. Stasion ieu mangrupa stasion pangkalérna di Daérah Operasi V Purwokerto.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Tegal-Prupuk
Stasion saméméhna:
Stasion Tegal
Stasion saenggeusna:
Stasion Banjaran (Tegal)