Stasion Bedilan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Bedilan
  • Singgetan: BEL
Lokasi, Pabedilan, Cirebon, Jawa Barat,
Indonésia
OperatorDaérah Operasi III Cirebon
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[1]
Sejarah
Ditutup?
Lokasi dina peta

Stasion Bedilan (BEL) nyaéta stasion karéta api nonaktip anu perenahna di Pabedilan, Cirebon. Stasion ieu teu aktip ku sabab okupansi panumpangna anu minim.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT. Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Cirebon-Tegal
Stasion saméméhna:
Stasion Babakan
Stasion saenggeusna:
Stasion Losari