Stasion Pringkasap

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Tanjungrasa

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun PRI.png
  • Singgetan: PRI
  • Nomor: 0904
LokasiPringkasap, Pabuaran, Subang, Jawa Kulon, 41262
Indonésia
Luhur+25 m
OperatorDaérah Operasi III Cirebon
Letak ti pangkalkm 103+600 lintas JakartaJatinegaraCikampékCirebon PrujakanPrupukPurwokertoKroya[1]
Jumlah péronHiji péron sisi sarta tilu péron pulo nu sarua-rua rada jangkung
Jumlah jalur4 (jalur 2 dan 3: sepur lurus)
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[2]
Layanan
Ngan pikeun pasusulan antarkaréta api.
Lokasi dina peta

Stasion Tanjungrasa (TJS) nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Tanjungrasa Kidul, Patok Beusi, Subang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +35 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Cikampék-Cirebon
Stasion saméméhna:
Stasion Pabuaran
Stasion saenggeusna:
Stasion Pasirbungur