Stasion Réndéh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Réndéh
  • Singgetan: RH
  • Nomor: 1411
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Kacamatan Cikalong Wétan
Désa Réndé
Kodeu pos 40556
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1] III/leutik
Tingkat kaluhuran +447 m
Perenahna[2] km 135+946 lintas JakartaJatinegara
CikampékPurwakartaPadalarang
Layanan Lokal Bandung Raya (Purwakarta - Cicaléngka) jeung Lokal Cibatu
Pamesenan tikét Ngan ngalayanan panjualan langsung.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 2
Jumlah péron 2
Tipeu pasinyalan Éléktrik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya
Toilét: Aya

Stasion Réndéh (RH) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Réndé, Cikalong Wétan, Bandung Kulon. Stasion ieu boga dua jalur kalawan jalur 2 minangka jalur lurus. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Purwakarta-Cicaléngka jeung Karéta api lokal Cibatu.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Cikampék-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Cikadongdong
Stasion saenggeusna:
Stasion Maswati


Stasiun Selatan Bandung.jpg