Stasion Cicaléngka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Stasion Cicaléngka
Cicalengka KA Lokal Bandung Raya.jpeg
Karéta api Lokal Bandung Raya nepi di Stasion Cicaléngka
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cicaléngka
Alamat Jalan Stasiun Cicaléngka no. 1
Kodeu pos 40395
Sejarah
Informasi Séjén
Operator Daérah Operasi II Bandung
Kode stasion CCL
Layanan Karéta api Lokal Bandung Raya

Stasion Cicaléngka (CCL) nyaéta stasion karéta api anu aya di Jalan Stasiun Cicaléngka, Cicaléngka Kulon, Cicaléngka, Bandung. Stasion ieu jadi stasion paeureunan ahir pikeun Karéta api Lokal Bandung Raya

Karéta api[édit | édit sumber]

Stasion Cicaléngka ngalayanan hiji karéta, nyaéta Karéta api Lokal Bandung Raya jurusan Stasion Padalarang.

Pasilangan karéta api[édit | édit sumber]

Stasion Cicaléngka ogé ngalayanan karéta api anu rék disilang ku karéta api nu séjénna, karéta anu silang di Stasion Cicaléngka nyaéta:

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonésia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Haurpugur
Stasion saenggeusna:
Stasion Nagrég
Batutulis Station.jpg