Stasion Haurpugur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Haurpugur
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun HRP.png
  • Singgetan: HRP
  • Nomor: 1604
Haurpugur1.jpeg
Stasion Haurpugur
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Kacamatan Rancaékék
Désa Haurpugur
Kodeu pos 40394
Sajarah
Dibuka 1884
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1] III/leutik
Tingkat kaluhuran +689 m
Perenahna[2] km 178+150 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
Layanan Lokal Bandung Raya
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 2
Jumlah péron 2
Tipeu pasinyalan Mékanik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Toilét: Aya

Stasion Haurpugur nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Haurpugur, Rancaékék, Bandung. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 2 mangrupa jalur lurus. Stasion ieu dilayanan ku karéta api Lokal Bandung Raya.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Rancaékék
Stasion saenggeusna:
Stasion Cicaléngka


Stasiun Selatan Bandung.jpg