Stasion Haurpugur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Haurpugur

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun HRP.png
  • Singgetan: HRP
  • Nomor: 1604
Haurpugur1.jpeg
Stasion Haurpugur
LokasiHaurpugur, Rancaékék, Bandung, Jawa Kulon, 40394
Indonésia
Luhur+689 m
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Letak ti pangkalkm 178+150 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta[1]
Jumlah péron2
Jumlah jalur2
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[2]
Sejarah
Dibuka1884
Layanan
Lokal Bandung Raya
Fasilitas jeung téknis
Tipeu pasinyalanMékanik
Lokasi dina peta

Stasion Haurpugur (Aksara Sunda Baku: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮠᮅᮁᮕᮥᮌᮥᮁ) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Haurpugur, Rancaékék, Bandung. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 2 mangrupa jalur lurus. Stasion ieu dilayanan ku karéta api Lokal Bandung Raya.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Rancaékék
Stasion saenggeusna:
Stasion Cicaléngka