Rancaékék, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Rancaékék

Peta lokasi Kacamatan Rancaékék
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 45,25 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 187.904 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 13 désa/1 kalurahan


Rancaékék nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png

Désa[édit | édit sumber]

  1. Bojongloa
  2. Bojongsalam
  3. Cangkuang
  4. Haurpugur
  5. Jelegong
  6. Linggar
  7. Nanjungmekar
  8. Rancaékék Kulon
  9. Rancaékék Wétan
  10. Sangiang
  11. Sukamanah
  12. Sukamulya
  13. Tegalsumedang

Kalurahan[édit | édit sumber]

  1. Rancaékék Kencana