Tegalsumedang, Rancaékék, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tegalsumedang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanRancaékék

Tegalsumedang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancaékék, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg