Rancaékék Kulon, Rancaékék, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rancaékék Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanRancaékék
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDeni Wan Ikman
Lega3,2 km2
Pangeusi12.000

Rancaékék Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancaékék, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg