Rancaékék Kulon, Rancaékék, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rancaékék Kulon
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Rancaékék
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Deni Wan Ikman
Lega 3,2 km2
Pangeusi 12.000

Rancaékék Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancaékék, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg