Cangkuang, Rancaékék, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cangkuang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanRancaékék

Cangkuang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancaékék, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg