Cicaléngka Kulon, Cicaléngka, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cicaléngka Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCicaléngka

Cicaléngka Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg