Stasion Nagrég

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Nagrég

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun NG.png
  • Singgetan: NG
  • Nomor: 1607
Stasiun Nagreg Depan.jpg
Stasion Nagreg ditempo ti hareup
LokasiJalan Raya Bandung - Garut
Nagrég, Nagrég, Bandung, Jawa Kulon, 40397
Indonésia
Luhur+848 M
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Letak ti pangkalkm 190+756 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta[1]
Jumlah péron2
Jumlah jalur3
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[2]
Sejarah
Dibuka1890
Layanan
Lokal Cibatu jeung Lokal Bandung Raya
Fasilitas jeung téknis
Tipeu pasinyalanMékanik
Pamesenan tikétSistem tikét thermal
Lokasi dina peta
Stasiun Nagreg ditempo ti beulah kulon

Stasion Nagrég (NG) (Aksara Sunda Baku: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮔᮌᮢᮦᮌ᮪) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Nagrég, Nagrég, Bandung. Stasion ieu mangrupa stasion karéta api pangluhurna di Indonésia anu aktip kénéh. Stasion ieu teu jauh ti Jalan Raya Bandung - Garut. Stasion ieu boga tilu jalur, tapi anu sok dipaké ngan jalur 1 jeung 2. Stasion ieu lokasina deukeut jeung situs Karajaan Kéndan.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Ékonomi AC[édit | édit sumber]

Lokal Ékonomi AC[édit | édit sumber]

Galéri[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Cicaléngka
Stasion saenggeusna:
Stasion Lebakjero