Stasion Nagrég

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Nagrég
  • Singgetan: NG
  • Nomor: 1607
Stasiun Nagreg Depan.jpg
Stasion Nagreg ditempo ti hareup
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung
KacamatanNagrég
DésaNagrég
AlamatJalan Raya Bandung - Garut
Kodeu pos40397
Sajarah
Dibuka1890
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+848 M
Perenahna[2]km 190+756 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
LayananLokal Cibatu, Lokal Bandung Raya, jeung Galunggung
Pamesenan tikétSistem tikét thermal
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur3
Jumlah péron2
Tipeu pasinyalanMékanik
Stasiun Nagreg ditempo ti beulah kulon

Stasion Nagrég (NG) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Nagrég, Nagrég, Bandung. Stasion ieu mangrupa stasion karéta api pangluhurna di Indonésia anu aktip kénéh. Stasion ieu teu jauh ti Jalan Raya Bandung - Garut. Stasion ieu boga tilu jalur, tapi anu sok dipaké ngan jalur 1 jeung 2. Stasion ieu lokasina deukeut jeung situs Karajaan Kéndan.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Éksekutip jeung Ékonomi AC Prémium[édit | édit sumber]

Lokal Ékonomi AC[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Cicaléngka
Stasion saenggeusna:
Stasion Lebakjero


Stasiun Selatan Bandung.jpg