Nagrég, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Nagrég

Peta lokasi Kacamatan Nagrég
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 49,3 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 54.035 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Nagrég nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sasak kareta di Lebak Jero, Nagreg




Nuvola filesystems folder home.png