Lompat ke isi

Mandalasari, Cikalong Wétan, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Page Modul:Message box/ambox.css has no content.

Désa Mandalasari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Mandalasari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanCikalong Wétan

Mandalasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.