Mandalasari, Cikalong Wétan, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Mandalasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung Barat
KacamatanCikalong Wétan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuBpk Adey
Pangeusi-+10,502 orang

Mandalasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

<!--

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

==Tumbu Luar== nama nama sabagian kampung ciawitali lembur -->



Gnome-home.svg