Stasion Ciroyom

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Ciroyom
  • Singgetan: CIR
  • Nomor: 1423
Stasiun Ciroyom.jpg
Stasion Ciroyom nalika keur dirénovasi
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Kacamatan Andir
Kalurahan Ciroyom
Koordinat 6°54′50.76″S 107°35′25.08″E / 6.9141000°S 107.5903000°E / -6.9141000; 107.5903000Koordinat: 6°54′50.76″S 107°35′25.08″E / 6.9141000°S 107.5903000°E / -6.9141000; 107.5903000
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1] III/leutik
Tingkat kaluhuran +709 m
Perenahna[2] km 153+650 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
Layanan Lokal Bandung Raya
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 3
Jumlah péron 3
Tipeu pasinyalan Mékanik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Toilét: Aya
Tempat ibadah: Aya
Lokasi dina peta
Ciroyom is located in Kota Bandung
Ciroyom
Ciroyom
Lokasi di Kota Bandung

Stasion Ciroyom (CIR) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Ciroyom, Andir, Bandung. Stasion ieu teu jauh ti stasion Bandung jeung dipo karéta Bandung. Stasion ieu boga tilu jalur, tapi ngan 2 jalur nu aktipna. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Bandung Raya.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Andir
Stasion saenggeusna:
Stasion Bandung


Stasiun Selatan Bandung.jpg