Stasion Ciroyom

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Ciroyom

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun CIR.png
  • Singgetan: CIR
  • Nomor: 1423
Stasiun Ciroyom Timur.jpg
Stasion Ciroyom ti beulah wétan
LokasiCiroyom, Andir, Bandung, Jawa Kulon,
Indonésia
Luhur+709 m
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Letak ti pangkalkm 153+650 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta[1]
Jumlah péron3
Jumlah jalur3
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[2]
Layanan
Lokal Bandung Raya
Fasilitas jeung téknis
Tipeu pasinyalanMékanik
Lokasi dina peta

Stasion Ciroyom (CIR) (Aksara Sunda Baku: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮎᮤᮛᮧᮚᮧᮙ᮪) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Ciroyom, Andir, Bandung. Stasion ieu teu jauh ti stasion Bandung jeung dipo karéta Bandung. Stasion ieu boga tilu jalur, tapi ngan 2 jalur nu aktipna. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Bandung Raya.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Andir
Stasion saenggeusna:
Stasion Bandung