Andir, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Andir

Peta lokasi Kacamatan Andir
Propinsi Jawa Kulonf
Kota Bandung
Camat -
Lega 3,71 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 98.400 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Andir nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png