Ciroyom, Andir, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Ciroyom
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Kacamatan Andir

Ciroyom nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Andir, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg