Karéta api Pasundan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasundan
KA Pasundan 03-2015.JPG
Karéta api Pasundan
Informasi
Sistem Karéta api antar kota
Kelas kelas ékonomi (K3)
Status Beroperasi
Lokal Daop 8 Surabaya
Stasion terminus Stasion Kiaracondong
Stasion Surabaya Gubeng
Operasi
Dibuka ?
Pamilik PT KAI
Operator Daérah Operasi VIII Surabaya
Karakter lintas pagunungan
Lokomotip CC201, CC203, CC206
Data téknis
Lébar sepur 1.067 mm
Kacepatan operasi 50-90 km/jam
Titik pangluhurna +848 (Nagrég)

Karéta api Pasundan nyaéta karéta api kelas ékonomi nu ngahubungkeun Stasion Kiaracondong jeung Stasion Surabaya Gubeng.[1] Karéta api Pasundan dioperasikeun ku Daop 8 Surabaya.[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Spesifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC201, CC203, atawa CC206
  • 5-6 karéta kelas ékonomi (K3)
  • 1 karéta makan pembangkit (KMP3)
  • 1 karéta aling-aling (B)[1]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Pasundan berangkat ti Kiaracondong isuk-isuk, nepi ka Surabaya Gubeng peuting, jeung sabalikna.[1] Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia Basa Indonésia.

Insidén[édit | édit sumber]

Galéri[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e http://www.railway.web.id/2014/03/jadwal-dan-harga-tiket-ka-pasundan.html?m=1 (id) Diakses tanggal 26 Desember 2015
  2. a b c Kereta Api Pasundan Anjlok di Tasikmalaya (id) Diakses tanggal 26 Desember 2015

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT KAI

Tingali ogé[édit | édit sumber]


Jreast e257 door.jpg