Babakanciamis, Sumurbandung, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Babakanciamis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanSumurbandung

Babakanciamis nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sumurbandung, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg