Karéta api Kutojaya Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutojaya Selatan
Informasi
Sistem Karéta api éksprés
Kelas ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 5 Purwokerto
Stasion terminus Stasion Kutoarjo
Stasion Kiaracondong
Operasi
Dipiboga ku PT KAI
Operator Daérah Operasi V Purwokerto
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Titik pangluhurna +848 (Nagrég)

Karéta api Kutojaya Selatan nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngahubungkeun Stasion Kiaracondong jeung Stasion Kutoarjo.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 5 Purwokerto.[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Spesifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC201, CC203
  • 5-8 karéta ékonomi (K3)
  • 1 karéta makan pembangkit (KMP3)
  • 1 karéta aling-aling (B)[2]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Kutojaya Selatan diberangkatkeun ti Kutoarjo siang, nepi ka Kiaracondong soré, diberangkatkeun deui ti Kiaracondong peuting, nepi ka Kutoarjo isuk-isuk.[1] Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia Basa Indonésia.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta Api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi dan jadwal KA Kutojaya Selatan (id) diakses tanggal 27 Desember 2015
  2. Informasi KA Kutojaya Selatan (id) diakses tanggal 27 Desember 2015

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT KAI

KA Galunggung Nagreg.jpg