Karéta api Kutojaya Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutojaya Selatan
Kutojaya Selatan.jpg
Karéta api Kutojaya Selatan
Informasi
Sistem Karéta api éksprés
Kelas ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 5 Purwokerto
Stasion terminus Stasion Kutoarjo
Stasion Kiaracondong
Operasi
Dipiboga ku PT KAI
Operator Daérah Operasi V Purwokerto
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Titik pangluhurna +848 (Nagrég)

Karéta api Kutojaya Selatan nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngahubungkeun Stasion Kiaracondong jeung Stasion Kutoarjo.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 5 Purwokerto.[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Spesifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC201, CC203
  • 5-8 karéta ékonomi (K3)
  • 1 karéta makan pembangkit (KMP3)
  • 1 karéta aling-aling (B)[2]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Kutojaya Selatan diberangkatkeun ti Kutoarjo siang, nepi ka Kiaracondong soré, diberangkatkeun deui ti Kiaracondong peuting, nepi ka Kutoarjo isuk-isuk.[1] Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia Basa Indonésia.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta Api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi dan jadwal KA Kutojaya Selatan (id) diakses tanggal 27 Desember 2015
  2. Informasi KA Kutojaya Selatan (id) diakses tanggal 27 Desember 2015

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT KAI

KA Galunggung Nagreg.jpg