Stasion Sidareja

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Sidareja
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun SDR.png
  • Singgetan: SDR
  • Nomor: 2007
Stasiun Sidareja.jpg
Stasion Sidareja kalawan KA Lodaya anu keur eureun, 2019
Lokasi
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Cilacap
Kacamatan Sidareja
Désa Sidamulya
Alamat Jalan Raya Wringinharjo (Sidareja-Karangpucung)
Koordinat 7°29′11″S 108°48′27″E / 7.4863447°S 108.8075186°E / -7.4863447; 108.8075186Koordinat: 7°29′11″S 108°48′27″E / 7.4863447°S 108.8075186°E / -7.4863447; 108.8075186
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1] II
Tingkat kaluhuran +5 m
Perenahna[2] km 346+645 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
Layanan Lodaya (régulér jeung tambahan, iwal ti régulér jadwal peuting arah Solo), Pasundan (régulér jeung tambahan, iwal ti tambahan arah Surabaya), Kutojaya Selatan (régulér jeung tambahan), jeung Serayu
Pamesenan tikét

Sistem tikét online, ngalayanan pamesenan langsung di lokét.

Aya fasilitas ala bandara mangrupa check-in mandiri pikeun nyitak boarding pass.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 4 (jalur 2: sepur lurus)
Jumlah péron 4 (hiji péron sisi nu rada jangkung jeung tilu péron pulo nu lumayan jangkung ngan mendékan di ujungna)
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya
Toilét: Aya
Boarding pass: Aya
Tempat ibadah: Aya

Stasion Sidareja (SDR) nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Sidamulya, Sidareja, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +5 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 minangka jalur lurus. Stasion ieu kaasup stasion anu ramé lantaran loba panumpang anu naék jeung turun di stasion ieu.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Panumpang[édit | édit sumber]

Kelas campuran[édit | édit sumber]

Kelas ékonomi AC[édit | édit sumber]

Pasilangan jeung pasusulan[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia


Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Cipari
Stasion saenggeusna:
Stasion Gandrungmangun
Stasiun Selatan Bandung.jpg