Stasion Lampegan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Lampegan
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun LP.png
  • Singgetan: LP
  • Nomor: 1504
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
KacamatanCibeber
DésaCibokor
Sajarah
Dibuka20 Mei 1883
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Tingkat kaluhuran+439 m
Perenahna[1]km 73+252 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
LayananKaréta api Siliwangi
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur2
Jumlah péron2
Tipeu pasinyalanMékanik


Stasion Lampegan (kodeu: LP) nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Cibokor, Cibeber, Cianjur. Torowongan Lampegan aya sababaraha méter beulah kulon stasion ieu.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Cireungas
Stasion saenggeusna:
Stasion Cibeber


Stasiun Selatan Bandung.jpg

Awas: Konci runtuyan asal "Lampegan" ngalindih konci runtuyan asal "Lampegan, Stasion" anu saméméhna.