Stasion karéta api

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Stasion karéta)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Three rail tracks 350.jpg
Angkutan karéta
Operasi
Stasion
Karéta
Lokomotif
Gerbong
Runtuyan karéta
Sajarah
Sajarah dumasar nagara
Istilah
Per nagara
Kacilakaan

Modél

Kotak ieu: temposawalaédit
Stasion karéta di Inggris.
Stasion Valence, Perancis
Stasion Paddington, Inggris
Stasion karéta api di Inggris
Stasion Terminus

Norwoodjunctioncafe.JPG

Stasion Nagoya, Jepang. Stasion anu miboga wangunan pangjangkungna sadunya
Stasion karéta api di Perancis
Stasion karéta api di Inggris
Stasion karéta api di Perancis
Stasion Frankfurt, Jérman

Gare de Lyon (nojhan).jpg

Stasion karéta api di India

Stasion karéta api atawa stasion karéta atawa statsion karéta (Basa Indonésia: stasiun kereta api) (Basa Inggris: railroad station[1], rail station[2][3] atawa di Britania Raya ilahar disebut statsion[4]) nyaeta fasilitas tempat panumpang naék jeung turun tina karéta api jeung/atawa barang ditaékkeun atawa diturunkeun. [5]. Aya ogé halte karéta api anu boga fungsi sarua jeung stasion karéta api.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]