Cibokor, Cibeber, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibokor
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Cibeber

Cibokor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibeber, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg