Obrolan:Parigi, Parigi, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kakirangan[édit sumber]

Artikel ieu teu akurat lantaran désa Parigi kiwari aya di Kabupatén Pangandaran. A2613 (sawala) 26 Désémber 2015 03.56 (UTC)