Bianca Liza

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Liza Mayang Gemila leuwih dipikawanohna mah Bianca Liza (gumelar di Pekanbaru, 8 Oktober 1991; umur 28 taun) nyaéta saurang aktris ogé presenter anu aktip midang di tipi.[1] Bianca sok maén dina sérial FTV, pilem jeung sinétron ogé.[1]

Karir[édit | édit sumber]

Bianca Liza ngamimitian karirna tina sinétron Inayah minangka pameran babu.[2] Bijilna dina sinétron éta ngabalukarkeun loba ditéangan, ku sabab peranna minangka pamaén antagonis.[2] Sanggeus peranna dina sinétron Inayah éta, Bianca jadi mindeng bijil di sawatara sinétron lianna, saperti Kejora dan Bintang, UFO, Dia Bukan Anakku, Mertua dan Menantu, Lagu Cinta Nirmala, Memori Cinta, Islam KTP, jeung Ji Ung Pendekar Cabe Rawit.[2]

Ngaran Bianca ngaronjat nalika jadi présenter dina hiji acara tipi, Eat Bulaga Indonesia jeung acara musik Inbox.[2] Bianca sok jadi présenter anu midang ku watek pikaseurieun ogé sok ngahibur loba panongton.[3]

Filmografi[édit | édit sumber]

Film[édit | édit sumber]

FTV[édit | édit sumber]

  • Kejamnya Anak Kandung Mulianya Anak Pungut[2]
  • Cintaku Di Kandang Bebek[2]

Sinétron[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Biodata Bianca Liza Diaksés tanggal 06 September 2015
  2. a b c d e f g h i j k l m n Bianca Liza Diaksés tanggal 06 September 2015
  3. Cantik dan Lucu ala Bianca Liza Diaksés tanggal 06 September 2015