Peter Krause

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Peter Krause

Peter Krause miboga ngaran lengkep Peter William Krause nyaéta saurang aktor pilem jeung tipi asal Amérika anu gumelar di Minnesota, Amérika Sarikat dina tanggal 12 Agustus 1965[1][2]. Salian dipiwanoh minangka aktor, tarékahna di dunya pilem ogé nepi ka jadi produser[1]. Krause mangrupa putra ti pasangan guru anu digedékeun di daérah St. Paul[1]. Krause salah sahiji lulusan jurusan Sastra Inggris Paguron Luhur Gustavus Adolphus, di St. Peter, Minnesota[1]. Lian ti kitu, Krayse ogé ngaraih gelar S2 jurusan akting di Universitas New York[1]. Krause boga anak ti kakasihna, Christine King, anu babar ku ngaran Roman dina bulan Nopémber 2001[1].

Karir[édit | édit sumber]

Ti awal tahn 1990-an, Krause geus jadi béntang tamu di sawatara pintonan tipi saperti Seinfield, Beverly Hills, 90210 jeung Ellen[1]. Tapi di taun 1996, Krauese mimiti maénkeun peranna sorangan dina sawatara tipi show[1]. Ti taun 2001 nika 2005, Krause ngabéntangan sérial drama HBO judulna Six Feet Under[1]. Ku peranna dina drama éta, Krause asup tilu nominasi Emmy Awards[1]. Taun 2011 Krause bijil deui dina filem fantasi judulna Beastly[1][2].

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj Peter Krause Diaksés 24 Juli 2015.
  2. a b Peter Krause Diaksés 24 Juli 2015.
Nulis.jpg