Peter Krause

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Peter Krause

Peter Krause miboga ngaran lengkep Peter William Krause nyaéta saurang aktor pilem jeung tipi asal Amérika anu gumelar di Minnesota, Amérika Sarikat dina tanggal 12 Agustus 1965[1][2]. Salian dipiwanoh minangka aktor, tarékahna di dunya pilem ogé nepi ka jadi produser[1]. Krause mangrupa putra ti pasangan guru anu digedékeun di daérah St. Paul[1]. Krause salah sahiji lulusan jurusan Sastra Inggris Paguron Luhur Gustavus Adolphus, di St. Peter, Minnesota[1]. Lian ti kitu, Krayse ogé ngaraih gelar S2 jurusan akting di Universitas New York[1]. Krause boga anak ti kakasihna, Christine King, anu babar ku ngaran Roman dina bulan Nopémber 2001[1].

Karir[édit | édit sumber]

Ti awal tahn 1990-an, Krause geus jadi béntang tamu di sawatara pintonan tipi saperti Seinfield, Beverly Hills, 90210 jeung Ellen[1]. Tapi di taun 1996, Krauese mimiti maénkeun peranna sorangan dina sawatara tipi show[1]. Ti taun 2001 nika 2005, Krause ngabéntangan sérial drama HBO judulna Six Feet Under[1]. Ku peranna dina drama éta, Krause asup tilu nominasi Emmy Awards[1]. Taun 2011 Krause bijil deui dina filem fantasi judulna Beastly[1][2].

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj Peter Krause Diaksés 24 Juli 2015.
  2. a b Peter Krause Diaksés 24 Juli 2015.
Nulis.jpg