Obrolan:Warsawa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun!

Kutan dina bagian atikanna masih seueur anu bahasa deungeun, saéna mah di Sundakeun wé atuh, kumaha? Dian Émbarsari (sawala) 2 Agustus 2015 13.39 (UTC)