Obrolan:Basa Manusa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun kang Maulana Abdul Aziz! Niténan kana artikel akang ngeunaan basa manusa, panginten langkung hadé upami kecap anu masih bisa ditarjamahkeun ka basa Sunda digentos waé. Upamina kecap bahasa -basa, pengertian -wangenan, téori -tiori. Teu kénging hilap kana kalimah atawa paragraf bubuka, interwiki sareng wikifikasi sangkan tulisana teu hideung teuing aksaran janten rada dibulaokeun. Sarta pamungkas kang, langkung hadé upami judul référénsina maké judul tingkat dua. Hapunten anu kasuhun bilih kirang merenah. RakhmanHakim 2 April 2015 06.38 (UTC)