Cita Citata

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cita Rahayu leuwih dipikawanohna mah Cita Citata (gumelar di Bandung, 14 Agustus 1994; umur 25 taun) nyaéta saurang panyanyi ogé aktris Indonésia [1][2]. Cita mimiti kaceluk ku lagu Sakitnya Tuh di Sini anu diwanohkeun dina sinétron Diam-Diam Suka: Cinta Lama Bersemi Kembali[2]. Cita ogé jadi salah sahiji pameran dina sinétron éta[2]. Cita-citata mimiti icikibung dina dunya musik ku singel Kaliméra Athéna ciptaan Doél Sumbang[2]. Nalika kelas 4 SD kénéh, Cita sok nyanyi dangdut dina acara résépsi nikahan[2]. Ti SMA, Cita mimiti nyanyi pop. Tuluy Cita nyanyi musik jazz[2]. Ogé gabung jeung Sani Musik Indonésia dina taun 2014 minangka panyanyi dangdut[2]. Antukna Cita medalkeun singel anu judulna Sakitnya Tuh di Sini[2].

Singel[édit | édit sumber]

  • Sakitnya Tuh Disini[1]
  • Kalimerah Athena[1]
  • Perawan atau Janda[1]
  • Goyang Dumang[1]
  • Aku Mah Apa Atuh[1]
  • Meriang (Merindukan Kasih Sayang)[1]
  • Penipu[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h Profil dan Biodata Cita Citata (Cita Rahayu).
  2. a b c d e f g h Biodata profil dan foto Cita Citata lengkap.
Soekarno.jpg