Obrolan:Projéct Pop

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Obrolan:Project Pop)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu gé panginten "Project"-na nganggo é nya kedahna mah?--JamalSq (sawala) 1 Agustus 2015 13.07 (UTC)

Muhun gening ieu mah teu ku é curek nya. Urang alihkeun waé atuh. --Méga Sukmawati (sawala) 5 Séptémber 2015 22.55 (UTC)