Obrolan:Ibing

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kecap nu luyu[édit sumber]

Sampurasun! Dina artikel taratas ieu saéna mah babaraha kecap anu masih kénéh ngandung harti basa séjén téh digentos ku kecap sunda anu luyu, saperti kecap "gerak", "kaperluan", "ngungkapkeun" jeung sajabana. Hapunten saatosna, panuhun. Nanjeur! --Uchup19 (sawala) 11 Nopémber 2014 10.08 (UTC)